Боядисване в подземен паркинг

  • 24.10.2012

Боядисване в подземен паркингОсвен с така характерното за нашата компания бързо и ефикасно къртене, чистене и извозване, фирмата ни се занимава и с почти всички други дейностти в сферата на строителството. Наскоро бяхме ангажирани в боядисването на подземен паркинг, част от столичното метро и по-конректно паркингът на Метростанция 11 в квартал Лозенец.

Предвид това, че обектът е от изключително значение, нашите специалисти впрегнаха всичките си сили и умения, за да завършат боядисването в срок, без да правят компромис с качеството. В резултат на това, подземният паркинг на Метростанция 11 ще може съвсем скоро да зарадва столичани с отлично боядисани стени.

Освен да боядисва в обществени сгради, нашата компания се занимава активно и с боядисване в частни домове. Разполагаме с необходимата техника и оборудване, за да свършим тази трудна задача в кратки срокове, като гарантираме отлично качество. За да научите повече за тази наша услуга, не се колебайте да се свържете с нас на: 0888 / 389 307

Повече снимки можете да откриете по-долу:



Enter Google username or id to start! Example: 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow