Вътрешно почистване на строителни отпадъци

  • 07.08.2012

През изминалите седмици екипът на Кърти ДУМ ЕООД взе участие в няколко много интересни проекта, свързани с вътрешно почистване и извозване на строителни отпадъци.

Един от специлизираните бусове на Кърти ДУМ за извозване на строителни отпадъциОсобено интересен обект бе този на бивша автокъща на софийския околовръстен път. Там включихме в работата си няколко от нашите специализирани бусове за изнасяне на строителни материали. Тяхната маневреност и висока вместимост бяха изключително полезни при извършването на работата след проведеното преди това къртене. Като цяло дейността кърти чисти извозва в София е белязана от висока сложност на изпълнението си особено в старите части на града, но също така и в някои обекти от т.нар. „ново строителство“. Нашият екип обаче е готов да се заеме и с най-трудоемката задача в името на подобряването на условията в столицата и другите градове и села в страната.Извозване на строителни отпадъци от бизнес сграда

Нашите специалисти бяха ангажирани и в извозването на отпадъци от нова сграда в близост до Националния дворец на културата (НДК).

Дългогодишното присъствие на Кърти ДУМ в бранша е сигурен гарант за това, че високият професионализъм и майсторство на нашите служители се оценява от клиентите. В комбинация с нашите ниски цени и отлично качество, услугите ни са отличен избор за всеки, който цени своето време и не желае да го губи в разправии с къртачи – самодейци.



Enter Google username or id to start! Example: 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow