Къртене на подпрозоречно пространство

  • 01.09.2015

Една от най-търсените услуги през това лято е къртенето на подпрозоречно пространство с цел усвояване на тераса. За качественото извършване на тази комплексна услуга се изисква  както добра организация, така и специализирана техника.Къртене на подпрозоречно пространство

В много случаи, собственици на жилища се опитват да извършат този ремонт самостоятелно. Макар това да е напълно възможно, липсата на опит и добър къртач могат да проточат ремонта във времето. От друга страна, в мнозинството от случаите екипите на Кърти ДУМ могат да извършат тази услуга в рамките на ден, така че Вие спокойно да се заемете със следващия етап от ремонта.

След като нашият екип от високо специализирани професионалисти изкърти съответната бетонна или тухлена стена, строителните отпадъци се извозват до специализирано сметище. За целта натоварваме чувалите с отпадъчен материал на камион и/или микробус на Кърти ДУМ.

В случай че се нуждаете от качествено свършена работа и то в кратък срок, не се колебайте да се свържете с нас, за да уговорим оглед и да научим повече за Вашия проект.

Къртене на подпрозоречно пространство



Enter Google username or id to start! Example: 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow