Къртене на мазилка и замазка

Къртене на мазилкаРемонтът на апартамент или къща е неизбежно свързан с къртене на мазилка и замазка. Без тази стъпка, не можем да говорим за качествено обновяване на Вашето жилище. Ние в Кърти ДУМ сме се специализирали в това да извършваме качествени и бързи ремонти в жилищни сгради.

Дейността ни започва с къртене на мазилка от тавана. Разбира се, нашият екип ще се погрижи за това да не остават строителни отпадъци от дейността ни. Чрез използването на модерна къртачна техника, мазилката се отстранява бързо и ефикасно. Следващият етап е поставянето на окачен таван или пък ново измазване. Пред Вашата кооперация, къща или панелен блок ще разположим своя бус или малък камион, чрез който ще извозим строителните отпадъци до регламентираните за това места. По този начин няма да се притеснявате за извършването на тази трудоемка задача.

Ремонт на тераса. Преди къртене на плочки.Процедурате по къртене на замазка е много сходна. Тя отново ще бъде извършена от същите висококвалифицирани специалисти, разполагащи с най-добрата техника за целта. Една от задачите ни винаги е да свършим с изкъртването и извозването възможно най-бързо, за да можете Вие – нашите клиенти да се заемете с по-нататъшното ремонтиране. Важно е да отбележим и това, че ние се стараем да работим само в часовете от деня, когато няма да пречим на Вашите съседи.

В нашата галерия ще откриете малка част от обектите, по които сме работили. За да я отворите, натиснете ТУК.

За връзка с нас, използвайте следните координати:

Тел.: 02 / 945 49 9902 / 945 49 99
Тел.: 02 / 975 61 4402 / 975 61 44

GSM: 0888 / 389 307 (Mtel)
GSM: 0899 / 119 998 (Globul)

E-mail: lubo_bosch@yahoo.com