Къртене на зидария

  • 24.11.2012

Къртене на зидарияНашите къртачи в София за пореден път доказаха своя професионализъм, този път в печатницата до Монетния двор.

Наложи се да се кърти дебела тухлена зидария, направена от т.нар. „тухли четворки“. Те обаче не представляваха проблем за нашето оборудване и квалифициран екип. Със същата лекота се справяме с фаян, мазилка и не на последно място с бетон.

Доказателство за това е къртенето на бетонна тераса в столичен квартал. къртене на бетонТази задача бе особено трудоемка поради факта, че апартаментът бе на много висок етаж. Това от своя страна изискваше освен обезопасяването на пространството около блока, така също и екипировка позволяваща безопасната работа на къртачите. За работа от подобен тип е необходимо винаги да се обръщате към професионалисти, които не се страхуват от височини и са способни да носят отговорност за действията си.

Независимо дали се кърти зидария, бетон или фаянс, важно е строителният отпадък да бъде извозван бързо и безпроблемно от обектите. За тази цел разполагаме с необходимите чували и превозни средства. Извозваме отпадъците до отредените за целта места. Кърти ДУМ не е от компаниите, които изхвърлят безразборно строителните боклуци. Ние сме от фирмите, които редовно участват в почистванията на града.

Разгледайте раздел ЦЕНИ в сайта, за да получите по-детайлна представа за средствата, които трябва да предвидите за своя ремонт. От наша страна, Вие ще получите обслужване и професионализъм на високо ниво.

Още снимки от обектите ни можете да намерите тук.



Enter Google username or id to start! Example: 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow