Къртачи из Искърското дефиле

  • 25.06.2012

В случай, че скоро сте пътували из Искърското дефиле, то почти със сигурност сте забелязали къртачите на Кърти ДУМ ЕООД да работят по събарянето на канари и камъни в различни точки. Къртачи и камъниИзвършването на това действие и съпровождащото го извозване на раздробения материал е едно истинско логистическо и техническо предизвикателство за всяка фирма, занимаваща се с къртене. Наред с необходимостта от високо-специализирана техника, тези операции изискват и завидно ниво на професионализъм от страна на самите работници.

Тези от вас, които са почитатели на научно-популярните канали сигурно са попадали на американско предаване описващо премеждията, пред които се изправят хората отвъд океана, които се занимават с подобен род дейност. Е, с работата си по изкъртване на скални маси из Искърското дефиле, екипите на Кърти ДУМ доказаха, че изобщо не отстъпват на американските си колеги по отношение на своите умения и техника.

Самото събаряне на канарите е свързано с големи рискове за живота на работниците и преминаващите в близост граждани. Нашата фирма се грижи за обезопасяването на обекта и протичането на къртенето в максимално кратки срокове, но и при максимална сигурност за околните. За да се уверите в нашата коректност и професионализъм, моля свържете се с  нас на следните координати:

 0888 / 389 307 | Тел.: 02 / 945 49 99 | 0899 / 119 998

Доказвали сме нееднократно, че не се боим от големи и сложни обекти и че качеството на работата ни е на световно ниво. Уверете се и вие!



Enter Google username or id to start! Example: 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow