Жестока конкуренция при фирмите за къртене в София

Влошаващата се икономическа ситуация в страната изправи редица малки и средни фирми до стената. Това важи с пълна сила за фирмите, занимаващи се с къртене в София и другите градове в България. В резултат на разрастващата се безработица, все повече хора се насочват към този бранш, работейки без договори и предпазни средства. По този начин те застрашават не само собствения си живот, но и живота на своите клиенти и случайно преминаващи покрай техните обекти хора. Къртене в центъра на София

Конкуренцията се проявява особено силно и в интернет пространството, където стотици малки фирми предлагат своите оферти за къртене на спекулативни цени. За съжаление, в повечето случаи евтиното излиза доста скъпо на клиентите. Нашата компания Кърти ДУМ ЕООД не предлага най-ниските ценови оферти, но със сигурност предоставяме най-добрите услуги по отношение цена-качество! Ние Ви гарантираме професионализъм и коректно отношение. Сред нашите клиенти са едни от най-големите компании в България, работещи по ключови инфраструктурни обекти като националния стадион „Васил Левски“, Софийското метро и др. Също така, ние се занимаваме и с изкъртването и събарянето на далеч по-дребни обекти в частни домове и постройки.

В тази връзка трябва да отбележим, че къртенето в София, особено в по-старите частни на града, се отличава с това, че се изисква солидно познание за конструкцията на сградите и деликатно извършване на самия процес, така че да не се нанесат непоправими поражения по самата постройка. Екипите на Кърти ДУМ ЕООД са специално обучени да се справят дори и с най-трудните ситуации, така че не се колебайте да се свържете с нас, за да вникнем в детайлите на Вашия проблем.